Ullared var det ja..

Hallå där!
Tänkte bara lite snabbt berätta vad jag gjort idag innan jag lägger mig för att sova..
På skolan har vi börjat med Kalligrafi (svååååårt) och sedan har vi suttit och tränat teknik och åter teknik, imorn väntas ju ett teknikprov (precis samma teknikprov/låda som gesällen)...

Aja efter skolan så drog Jag, Malin, Babette, Linn, Therese och Camilla till Gekås, Ullared och handla lite smått och gott, måste dit igen!




Köpte tre nya nagellack (dom runda..)

Vad hände här liksom, när blev jag sån som använder nagellack (och dessutom har sjuttio olika), sminkar mig och går i tjejkläder? För några år sen trodde man inte sånt om mig, men även den bästa kan ändra sig;)

Aja visar lite mer vad jag köpte imorn..

Ha det gött, kram!



Skor skor skor i stora lass, I just Love Skor!

Hejhopp! Idag har jag köpt två par nya skor. WIHO! Jag bara älskar att köpa nya skor, mer skor åt folket! Men så har jag ju en Mor och Far som får mer av en lätt hjärtinfarkt när dom ser att jag har köpt ännu mer skor som jag kan fylla hallen med, speciellt far min -Det börjar bli mycket skor nu, nu får ni plocka bort några.. Men just nu har jag nästan alla mina här nere i Götet.. (än så länge)Mihi! Men men här kommer bilder på dom nya:





Och oj oj oj! Dom var inte svarta den här gången utan bruuuna!

Vad tycks? Fina, fula, sisådär? Jag tycker dom är fina iaf och dom finns på Skopunkten...

Men men, nu var det färdigskrivet här. Hörshej!

Eller just ja,måste bara skriva Fridas (i klassen) kommentar om vår dialekt uppe i Härjedalen/Norrland.
- Alltså, när ni pratar så låter det typ som att "Om ni sitter i en bil och det faller ett träd framför den, så sitter ni inte kvar utan ni kliver ut och slänger bort det". Det låter helt enkelt som att ni är inte rädda för att få lite skit under naglarna och så..

Jahapp, bra kommentar!

Nu säger jag hejdå! Hejdå!

Dom kallar det bilder..

Hallå! Här kommer lite bilder från första och andra veckan i skolan:


Asymmetrisk begravningsdekoration


Asymmetrisk brudbukett


Asymmetisk begravningsdekoration
(Parallel stickteknik)


Asymmetisk kransdekoration
(Parallel stickteknik)


Asymmetisk bordsdekoration
(Parallel stickteknik)

Slut för denna gång, Ha det<3

PluggTvättTvFixabilder och bla bla..

Hejhej!
Allt bra? Med mig är det bra. Sitter här och pluggar, kollar bilder och även på tv samtidigt. Ska snart gå ner och tvätta lite, wiie va roligt!
Medans jag tvättar och donar på kan ni få kolla på lite bilder.


Oliver


Oliver, gullunge<3


Asymmetrisk kransdekoration på en mossklädd krans, som jag gjorde till mormors begravning. Från Barnbarnen: Nicklas, Emma (jag), Josefin, Linus, Pontus, Oliver, Loise och Elinore.


Närbild...


Gjorde även bordsdekorationer till fikat efter begravningen.

Så det var lite bilder från begravningen (gjorde även kistdekorationen).


Nu blir det till och pluggaplugga och tvätta. Hörshej!

Härjedalen goes Famous

Hittade en liten bok förra helgen, spännande..


Fullt upp..

Hej!
Sorry för den dåliga uppdateringen, men har haft lite mycket nu. Min mormor har gått bort och jag har varit tvungen och dragit upp på begravning och så. Jag fick göra kistdekorationen, krans och bordsdekoration och jag blev supernöjd!
Men men nu ska jag vila, berättar mer sen.
Hörshej!

Min vanliga tur..

Då har man klickat hem en resa till Sveg i mitten av september, praktik i 3 veckor. Kollade sedan mailen och såg att jag hade fått ett csn-erbjudande: Res för MAX 295:- med SJ. FY HELVETE! 1 minut innan betalade jag 800 spänn. Får tänka positivt, jag får iallafall komma hem!

Latinska

Hejhallåtjena! Sitter här och försöker plugga latin för mig själv, har prov om cirkus tre veckor eller något sånt?
Och ja latin kanske inte lättaste. Ett exempel: Amaranthus hypochondriacus, det är alltså Toppamarant på svenska. En sak vore det väl om man visste uttalet på ordet, men nej självklart gissar man bara.. Okej det första ordet är ganska lätt, men det andra? Prova läs snabbt.. Aja, det går säkert vägen det här provet också. Annat när man kommer till sista latinprovet, då binder dom ihop alla så att det blir ca 150 ord man ska kunna.. Gaaah!

Latin latin latin, här får ni bilder från idag istället:


Hög asymmetrisk bordsdekoration


Asymmetrisk brudbukett


Hög asymmetrisk begravningsdekoration

Positivt idag var att vår lärare inte hade mycket och säga till mig om mina dekorationer, för att dom var mycket bra gjorda. Tacktack! Plus i kanten till mig!

Nu blir det mer plugg.. Undra om det är något bra på tv? hmm... lockande!

Hörshej!

Det känns..

Hallå! allt bra? Själv är man inge pigg, trött sliten och bla bla.. You know, first week efter sommarlov. Men har även ont i huvudet och idag på skolan började jag kallsvettas, må illa och höll på att tuppa av. Och tjurig som man är så håller man ut, ända  tills det går över, utan att säga nå.. Vet inte vad det är? Just nu känns det iallafall som att mitt huvud håller på att spränga dynamit. Så före klockan åtta la jag mig i sängen, kan ju ha med att man börjar bli gammal eller något också. Eller så lider jag helt enkelt av den fruktansvärda sjukdomen, hemlängtan.
Man kanske skulle bli doktor ist? Florist - doktor, man snittar ju på båda? Kan inte vara så svårt, man använder väl till och med Latin där? Enkel match! Snitta och latin kan man ju. typ...

Aja nog om sånt sk*t. Här får ni lite bilder. Nya, färska, made by ME.


Asymmetrisk stående begravningsdekoration.


Asymmetrisk kransdekoration.

Ja, det var det.. Har gjort massa annat också, lite teori och så.. Så man har ju inte hunnit gjort nå mycket än. Ringrostig också, kan det ju vara? Äsch då...

Aja mer to come! Hörs hej!

Back in buissnes

Hallå igen!
Nu är jag tillbaks efter sommaruppehållet. Jag är ju som lite värdelös på att uppdatera och i sommar har jag inte haft lust. Man är ju ingen superbloggare precis. Men nu börjar skolan igen och då är det dags att börja blogga, så att jag kan visa vad jag håller på med på skolan.
Jag börjar alltså påbyggnad, ett halvår till sedan är jag färdig. En färdig florist, grymt? Ja ganska, trodde aldrig det här. Men men, min sommar har varit grymt skön. Har bara tagit det lugnt och varit med folk som jag tycker om. Mycket lek och skoj med dom underbara barnen. Både Madde och peters ungar Vilda,Viggo och Vidar och Moster och Thomas lilla bråkstake (min kusin) Oliver. Kärlek till dom<3

Har även varit och hälsat på mormor som tyvärr ligger på sjukhus. Men ett plus i kanten är att hon är i Sveg nu, ist för att ligga uppe i Ö-sund. Mormor<3

Men men, nu ska jag kolla på film eller något? Syrran och mamma for nyss, så nu är jag själv. Usch!
Och fick även veta en tråkig nyhet imorse om en gammal klasskompis. Vila i Frid kära du<3

 Så Ta hand om varandra, så hörs vi! Kramar

RSS 2.0