Rubriken är ju som svårast?

Hallå!
Måndag igen och det är inte långt kvar nu.. Härjedalen, snart kommer jag!
Denna vecka har vi lite olika saker, bla. repetition/återhämtning (göra vad man vill, egna påhitt), marknadsföring, engelskklase (två tekniker) och på fredag ska vi på Liseberg och kolla och mäta våra platser inför vårat arbete om två veckor på Jul i Liseberg. Spännande va?;)

Börjar bli lite smått trött på att gå runt och ha ont nu och min far tycker jag ska åka på sjukhuset och kolla vad det kan vara? Ni som inte vet, så har jag gått runt nu i ungefär 5?? veckor och har haft ont i fingrarna, handlederna och nyckelbena. Känns som att det är i skelettet, men vad vet jag? Så det känns iaf. Har haft lite ont förut och så i handleder m.m. men nu har det blivit värre och det är inte det roligaste att gå runt och ha ont.. Så vi får väl se om jag tar mig i kragen och går till sjukan och kollar upp vad det kan vara? Men känner man mig rätt, så kommer det inte hända förns jag nästan ligger på dödsbädden. Sjukhus=läskigt!

Nu blir det "Pengarna på bordet", sen söööva litt! Ha de gött!


Nya örhängen att tappa bort..

Hejhopp! Sitter eller rättare sagt jag ligger i sängen just nu och pluggar lite latin. För att om inte veckan som kommer utan nästa ändå har vi vårat sista latinprov, på ungefär 200 ord eller vad Yvonne nu sa? Aja, det kommer nog gå vägen den här gången också!
Annars idag har jag inte gjort något särskillt, tvättat och så som vanligt på söndagar. Trökdag helt enkelt...


Örhängen

I torsdags när det var tjejkväll på Gina Tricot så köpte jag dessa örhängen. Jag älskar smycken med vingar på, vet inte varför men jag älskar det! Kanske för att jag också vill vara en liten fågel och flyga vart f*n jag vill, men icke! Sedan blev det vanliga enkla örhängen, pärlor och "diamanter" (om det nu hade varit riktiga). Enkelt är snyggt! Hoppas bara att jag kan ha kvar örhängena ett tag, jag är nämligen expert på att ha sönder och tappa bort dom..

Nu blir det tv, sen laga some food. Ha de!

Annorlunda begravningsdekorationer

Bilder från i torsdag och fredags.




Asymmetrisk kransdekrationer. Alternativt istället för en helbunden krans. Stommen och kransbandet går i samma mörkröda färger.



70/30 vegetativ begravningsdekoration.

Underbara begravningsdekorationer

Tänkte visa lite bilder nu, som vanligt.


Här är begravningsdekorationen jag gjorde i veckan och så här såg den ut i färg.


Stående begravningsdekoration.
(Den jag fick bedömning på av Yvonne och jag bedömde hennes dekoration.)


Ni ä la för goa!

Hejhej! Lördag idag och även skoternsdag. Och ja, Göteborg kanske inte är världens bästa ställe och vara på just på skoternsdag, eftersom dem knappt vet va en skoter är här.. Hade hellre velat varit i Gävle och varit på premiär på RuffRiders nya film som en vän till mig är med i. Men icke, jag blir kvar här.. Så jag får alltså se han när filmen kommer ut ist!

Igår var jag iaf på skolan, fick återigen beröm o så inför klassen för nytänk och fint jobb.. Jag tackar så mycket, men har fortfarande svårt för sånt. Men men, på brunchen så bjöd jag mina klasskompisar på mini cupcakes och det verkade som att dom tyckte om dom. Efter skolan så ville inte Malin och jag åka hem så vi ringde Micke och sa att vi skulle på bio, så först åkte vi och bokade biljetter sedan letade vi upp ett ställe för att äta på och det blev Bryggeriet, sedan gick vi till Bergakungen (bio) och tog oss en varsin drink/öl (jag tog alkoholfritt, duktiga jag.) på resturangen/puben. Hur mysigt som helst där! Sedan var det dags för filmen och det blev "In time" med Justin Timberlake, helt okej film kanske inte den bästa men den dög!
 Och just ja! ååååh vad jag skratta innan filmen börja, först började alla applådera som om att det vore värsta rockkonserten när en av värdarna hade pratat klart(sagt till om mobilerna och vart toaletterna är osv) , sedan börja alla i biosalongen hyscha åt varandra när filmen började, sen skrek en tjej att "det räcker nu" och självklart härmade en kille henne med en tjej röst "det räcker nu".. FY FAN va jag skrattade! Dem är för härliga här i Göteborg ändå!

Nu blir det till och bstämma sig för om jag orkar ta mig in till Götet ett tag, vi får se! Ha det gött idag!
Och pappa köp en sprillans ny skoter till mig idag! Ski-doo eller Lynx, 600 ta den som är bäst och skönast, tacktack!

Plötsligt händer det!

Äntligen fick jag fram bilder! ÄNTLIGEN!


Asymmetrisk Kransdekoration


Asymmetrisk låg begravningsdekoration

Ja ja, fick iaf fram två bilder innan den börja vägra igen.. Och det var dom bästa också!
Här är dem två olika dekorationerna jag gjorde som jag fick så mycket beröm över och jag kan säga själv att jag lyckades jäkligt bra alltså! Speciellt den sista, vad hände liksom. Plötsligt händer det! Länge sen man kände sig så nöjd! Jag gillart!

Nu har jag och Malin varit på Gina tricot som har haft tjejkväll med mingel, goodiebags och 20% rea på allt. Men innan dess så lyckades jag somna sittandes i soffan och vakna av ett ryck och får för mig att det är morgon och att jag ska till skolan, så precis innan när jag ska resa mig och skynda mig ut i hallen för att klä på mig så kollar jag på klockan och inser att den bara är 18.15 .. Trött människa, nu ska jag sova! Ha de gött! Kramkram!


Det funkar inte...

Hejhopp! Blir så less, det går fortfarande inte att ladda upp bilder.. Skit segt, måste vara fel på internet eller nå. Men aja, tråkigt som fan iaf! Jag som hade ganska så fina grejer att visa..
Idag har vi iaf gjort Asymmetrisk kransdekoration och låg begravningsdekoration. Och jag fick jättebra omdöme av Eva (lärarn) och tillochmed ett grattis till att jag gjort det så bra! Och jag som inte är så bra på att ta emot beröm och sånt sk*t, skämdes lite sådär.. Och speciellt när hon visar upp båda mina jobb för klassen och säger att dem är jättefina och så vidare.. Mjau, pinsamt.. Men va fan, man tackar ändå! Och där har jag skrytit färdigt!
Synd bara att jag inte kan visa i bilder!

Nu blir det Halv åtta.. Hejsvejs!

Ps. Kunde iaf ladda upp från mitt arkiv här, så en bild i repris!


Ah just ja..

Glömde en liten sak.. Någon som kan eller vet någon som kan göra om bloggar? Typ min?! Är spyless och tycker min inte är den vackraste. Behöver inte vara nå värstingdesign, men något roligare iaf. Säg till, skulle va jättesnällt! Thanks!


Pratar som en kratta, men är glad ändå!

Hej där! Måndag igen, och jag tycker faktiskt det är ganska skönt att veckor och helger går fort.. För vet ni vad?! Då blir det snabbare fredag v.46 och då får jag åka hem i tre veckor:) höhö
Idag har vi gjort hög asymmetrisk begravningsdekoration, med ett pris på 850-900:- . Efter vi hade gjort det så skulle vi bedömma en annans jobb inför hela gruppen. Och det gick ganska så bra, lite svårt men bra att fått prova på. Önska att jag kunde prata lite "finare" svenska, så jag kunde sätta bättre ord på vad jag menar. Men va fan, man är väl Norrlänning!

Och nu har jag suttit och försökt ladda upp en bild i cirkus en halv timme, och den vägrar! Så nu ger jag upp och ni får vänta med och se min begravningsdekoration
Vi hörs! Tjingtjing, Puss och kram!


Blandade brudbuketter

Här kommer lite bilder från i veckan.


Linn, Isabell och Saras brudbuketter.


Min väska, man kan ha det till va man vill men framförallt som en brudbukett.


Sissels brudbukett


Denna lölölölördag!

Morgonpigg, Frukost, Buss/tåg, Götet, Springa i affärer, Leta julklappar, Hitta julkapp till syster, Slimfood, Fortsätta i affärer, Träffa Hanna, Fika, Affärer igen, Hem till Hanna, Handla mat, Filmmys med mat och glass hos Hanna, Sova över. En helt okej lördag! Hörshej!

Balklänningar

Hejhej! Sitter här nu och funderar på om jag ska orka ladda upp bilder från telefonen, men nej jag orkar inte! Så ni får se imorn vad jag gjorde på skolan idag:)
Förutom de så sitter jag och kollar på balklänningar till systeryster. Inte det lättaste när man är petig. Alltid nånting man inte tycker om eller vill pluppa dit. Hittade iaf en jättejättefin aftonklänning! Vet inte om man vill gå med den på balen? Jag hade lätt gjort det, men kanske många som skulle tycka den va för tråkig för bal? Vad vet jag! Jag som inte ens gick på balen.... Aja, får hjälpa syrran ist att hitta en klänning och kanske göra nå snyggt hårsmycke och armband?

 


Här är klänningen som jag tycker om! Vad tycks?

Ska fortsätta leta, kommer bilder så småningom! Hörshej!


Det blev en bild.


En bild från igår, en liten brudbukett. Vintertema!

Brudbukett a la kokosnöt










Min på den höga vasen och Thereses på den lägre vasen.

Brudbukett gjord i en kokosnöt som man håller lätt i handen. Enkelt och hur snyggt som helst!


Houston, I'm ready!

Japp, nu blir det till o sova. Lampan tänd, Check! Hagelbössan bredvid sängen, Check! (om det nu vore så!), Baseballträ, Check! (åhh vill ha ett nu!), Handgranater, Check! (Om jag ändå hade såna, va skönt det hade varit!), Atombomb, Check! (har nu insett att jag har fan inget som kan skydda mig mot spindlarna, hur ska jag kunna sova?!) Åhh jag vet! Sopskyffel, Check! (dagens sanning!)

Jag kommer helt enkelt sova med lampan tänd och hoppas på att få sova en gång i halvtimmen? Ett bra mål! Jag kommer troligtvis se ut som Katten Gustaf imorn....


Alltid lika roligt och se den här bilden! Jag, imorn? Vi får se!

Good luck EmmaSlemma!

Houston, We've Got a Problem

Ja det kan man lugnt säga! En fråga bara... VARFÖR (med stora bokstäver) har ingen j*vel sagt till mig att det finns gigantiska spindlar här nere i sverige?!?!?

Imorse så satt jag och Malin och åt frukost framför tv:n i vardagsrummet/mitt rum (kom ihåg, MITT rum). Vi satt där och myste som bara den, fåglarna kvittra ute (okej, det storma och fönstrena skallra), det kom ljuv musik ur tv:n (Polissirener från COPS), det doftade blommor och allt var så härligt och vi var så lyckliga. (det luktade gammalrök från vår kära rumskompis och det var inte alls så härligt, vi var trötta och ville bara gå och lägga oss.... Jag ville bara få upp en mysstämmning) Iaf, vi satt där och kollade på tv:n.. När jag helt plötsligt ser något stort svart i ögonvrån som kryper upp på vår vita vägg. Jag kollar dit och både jag och Malin skriker "åhhhh fyyyy faan!" (norrländsk dialekt). De var tamme fan den största äckliga spindel jag har sett i hela mitt liv! Vart fan kom den där jäkeln ifrån?!??! (ursäkta ordspråket, men är ni kristna och inte tål svordomar så ska ni nog inte läsa detta.. Och jag kom just på att det är lite försent för det. Så synd för er!)

Så, aldrig i hela mitt liv att jag tänker bosätta mig neranför Norrlandsgränsen! Det är ju som en hel djungel med bara massa spindlar och människor som pratar konstigt. (inge illa menat, men tänk om alla kunde prata som oss i Norrland. Lite snyggare, lite bättre).

Så det var vad jag hade på hjärtat idag (och fy vad mesigt det där lät!) Ha de gött! Tjingtjong kalsong!

Redo för vintern!

Japp, då börjar man förbereda sig för vintern. Jag har köpt två halsdukar och ett par långa tjockstrumpor som jag kan mysa runt i. Så nu kan vintern komma tack!


Stickade halsdukar. Hade svårt och välja vilken färg, så köpte båda ist...


Mysiga strumpor!


Törsdäj!

Hejhopp gummi.....!
Idag är det torsdag, snart fredag och efter det lördag sen söndag. Sen förstår ni, så är det en ny vecka. Alltså en vecka mindre tills jag får åka hem, fränt va? Eller ja, som om ni brydde er om sånt ointressant.

Nog om de, här kommer de litte bilder. Från today:


Vegetativ dekoration.


Vegetativ kistdekoration. (Julias)


Vegetativ kistdekoration.


Var och hämtade ut ett paket på Ica idag. Och paketet var från min underbara vän Ida Ekelund. <3 Jag blev glad!

Nu ska jag sova, ha de! Godnatt, dröm om mig! puss och kram!

Det var på tiden!

Eller vad säger ni? Dålig uppdatering, ja jag vet! Jag har varit hemma på praktik, sen har datan inte varit den snabbaste så har inte orkat bara. Men men, bättre sent än aldrig? Ja klart!
Iallafall så har jag varit på praktik hemma i Sveg, hos Helena. Hur bra som helst har jag haft det! Och jag ska dit igen om sex veckor ungefär, längtar!

Nu ska ni få se en bild från praktiken och resten från första veckan efter praktiken. Alltså denna vecka. Vi har börjat med en ny stilart, Vegetativ stilart och jag älskar den! Man ska helt enkelt bygga upp en naturlig miljö, så som det ser ut ute. Och sedan får vi lägga till 30% dekorativt.


Från praktiken. Jag gjorde en blombukett med en LPskiva till Peter som fyllde år i lördags. Lite rockigt och fräckt, eller vad tycker ni?


Vegetativ kistdekoration. (Jag och Therese) Höstskog.


Vegetativ kistdekoration. (Sara och Julia)


Vegetativ kransdekoration.


Vegetativ golvdekoration. Bondgård/Höst.


Vegetativ golvdekoration. (Sara)


Vegetativ dekoration. (korg, eget påhitt)

De va en bunt bilder, nu blire till och hm.. göra något. Vad vet jag inte? Slå en tå i soffan eller något skojsigt. Vi hörs! Hajsvajs!

RSS 2.0