Öppethus

Hajhaj! Har precis ätit frukost och ska snart åka bil till skolan med Emma-Lina. Idag har vi öppethus på skolan, så vi börjar 12 och slutar 18. Vi har som en vanlig lektion (repetition/åtehämtning) och vem som helst får komma dit och kolla.. Så kom dit vettja (hm ja, kanske inte ni uppe i härjedalen..)




Ha det gött!

Helt vanlig dag i Emmas liv.

Tjäna!
Jag är fortfarande inte pigg, och jag hatart! Har haft ont i huvudet och varit lite halvt svimfärdig och yr.
Gjorde makaroner och köttbullar till middag idag (svenne? javisst). Så skulle iallafall ha ur vattnet från kastrullen(orkade inte ta fram durkslage, så tog locket) och självklart så tappar jag greppet om locket så den gjorde en frivolt och hamna rakt i diskstället och alla makaroner hamna självklart i diskhon! och jag lovar allt gick i slowmotion!... Så det var bara att ställa sig o koka nya makaroner (och den här gången orkade jag faktiskt ta fram durkslaget)   Alltså en helt vanlig dag i Emmas liv helt enkelt..


Otur.. eller bara klantig..

Måndag igen

Hej alla där! Haft en bra dag? Jag har haft en sådär dag, fortfarande inte pigg..
Idag har vi haft företagsekonomi och ska även ha det imorgon. Vi ska alltså lära oss om företagsekonomi och marknadsföring på två dagar, som dem som läser det som sitt huvudämne gör på 3.5-4 år Hur kung är inte vi?

Så det blir tyvärr inga bilder på några blommor..
Ha de så länge! Godnatt!

Rosabussar

Hallå! Hur har er helg varit? Min har varit bra, va ut i fredags med Hanna och vi hade det roligt! Dock hade jag typ feber? Inge roligt.. Igår (lördag) så mötte jag upp Malin i stan och sedan drog vi på Svenskamässan, "tur" tror jag själva mässan hette. Det var olika resebolag och länder och bla bla bla som var där och visade upp sig. Så nu ska jag åka till afrika, så ro hit 40 000 åt mig tack! Och nu undrar ni vad jag ska göra där? Jo det finns något som heter "rosabussarna" och dom åker runt i världen och man får se massa saker, t ex. kan man åka på roadtrip i USA (vill jätte mycket) eller åka genom afrika (vill jätte mycket också) m.m. (ni kan gå in på deras hemsida:http://www.rosabussarna.com om ni vill läsa mer). Så igår fick man gå in i bussarna och dem berättade lite om resorna och hade även en liten föreläsning. Blev man sugen? JA! så nu ska jag antingen försöka spara ihop pengarna själv eller så får jag ju helt enkelt gifta mig med Ingvar Kamprad..

Här kommer lite bilder från igår:


Inne i en av bussarna (afrikabussen)


Så här såg den ut på utsidan...uppe på taket kan man sova...

 
Träffade på bl a pippis gäng, Shrek, mumin och massa andra..


Här är en liten och då menar jag en liten del av mässan..


Utgång!

Idag blir det utgång med Hanna, men först skola!


Hemmadag idag

Tjing!
Idag ligger jag hemma, har ont i huvudet och känner mig lite yr? Men det går nog över snart, hoppas ja.. För imorgon ska jag och bästaste Hanna göra Göteborg osäkert, så kul!

Tänkte bara slänge in ett litet onödigt inlägg och nu har jag gjort det! Så vi hörs, nu blir det tv! Tjingtjong!

Och så var det de här med rubrik..

Hejhopp i lingonstugan!
Sol och wunderbart idag, våren är här!
Började dagen med att bränna mig (som vanligt), stekte lite på tinningen sådär... så nu är man röd och fin..
Aja idag har vi fortsatt med asym. begravningsdekoration och även en asym.kransdekration. Hm ja, kransen? Såg inte vad som skulle vara så fint? Men alla andra tyckte det, jag är väl för gammal för sånt? Pfff! aja här får ni några bilder.

Nr.1


Nr.2


Och där vägra datan lägga upp några mer bilder, bredbandshelv*te!

Nu blir de det gamla vanliga, latin.. Woho!

Ha det! Kramar

Götebörg

Hej! Är nu nere i Göteborg/stenungsund igen. Och första skoldagen gick bra, dock så var jag jäkligt trött! Håller nu på med asym. begravnings dekoration. Inte det lättaste! Men har ju bara gjort en än sålänge;)
Bilder kommer imorn!

Nu blir det lite älskade latin på schemat, sen sova!

Ps. Saknar min Helena och alla på min praktikplats, vill tillbaks!

Älskart!

Hej! Ännu en dag avklarad och jag stormtrivs verkligen hos Helena (vill inte sluta!) Ska få en sista uppgift innan jag slutar och det är att skylta om fönstret. Och gissa hur/vad?;) Ljuva 50-tal såklart! Ska bli kul!:)


Finns det något snyggare än pinuppor?

Så på lördag åker jag alltså ner, ska bli kul på ett sätt och tråkigt på ett annat.. Men en sak är säker och det är att jag ska tvinga Hanna att leka med mig någondag. (Hanna har flyttat ner till Göteborg och det gillas mycket!)

Nu blir det plugga (som vanligt, i know)
Ha de!

De va en j*kla stor..

Tjalå!
Hur är det? Med mig är det fina fisken!
Idag har jag varit hos Helena (praktik) och snart är även denna vecka slut, så bara en vecka kvar nu... buhu

Har gjort en bukett idag,och hm jaa.. Fingrarna räckte tyvärr inte till, så fick ta hjälp av Helena för att binda den.. Man skulle ha haft lite större händer, men icke! Det fick man inte..

Men men, ska kolla på tv och plugga latin nu!

Här kommer en bild från igår:


Fick gör vad jag ville med den här vasen/bollen och ja så här blev resultatet. Knäppt eller snyggt?

Ha de gött!

Somliga kan dom

Hejhopp!
Har haft en bra dag på praktiken, med bland annat ståltråd, ett medium på besök och semlor.

Sitter nu (har suttit i nån timme?) och kollat på en kille på youtube som ritar av kändisar. Är så himla impad av honom! Hur har han tålamod o sitta och göra alla smådetaljer ? Varför fick inte jag sånt tålamod?! 
Hm ja, ni får gå in på youtube själv och kolla. "jardc87" Sök på det så kommer han upp.!


Bloggtorka

Bloggtorka? Javisst! Men kommer snart igång igen.. Har nyss kommit hem från farmor, åkte dit och gav henne en bukett med tulpaner. Och hon blev jätte glad:) Roligt och göra folk man tycker om glada!

Men nu ska mor låna datorn, så vi höres!

(håller tummarna på att jag får se Metallica i sommar! Kommer bli kanoners isf!)

Praktik..

Hejhopp! Sitter nu och väntar på att jag ska åka ner till min praktikplats. Men först så måste jag vakna till lite mer. Tänkte kanske ladda upp lite bilder senare idag, om allt funkar som det ska:)

Så nu ska jag göra mig iordning och dra. Ha det fint idag!:)

RSS 2.0