Full fart hela julen!

Hej! Julen är nu över och förra veckan hade jag fullt upp. Måndag åkte jag hem, tisdag var jag med Madde och ungarna hela dagen och var sedan barnvakt till dem (ungarna alltså). Onsdag blev det kaffe hos Madde innan jag drog på Sveg och julhandla och fika med syster och Hanna.
Torsdag-Fredag jobbade jag på "Floristen".
Lördag var det som sagt julafton. Upp klockan 5- duscha, fixa håret osv. Och enligt vår tradition så blev det fika hos moster klockan 7 och båda morbröderna och familjer var där. Hem klockan 10, upp till Madde en sväng med julklapparna. Hem och körde en sväng med skotern innan jag och min familj drog vidare till farmor i Mosätt (ca 2mil utanför Sveg), va där i tio minuter ungefär eftersom dem var påväg till Sveg till vår faster, så vi satte dom i taxin (som min bror har) och körde dit dem, fikade och pratade massa. Sedan drog jag vidare till Sandvägen (min moster, hon jag va hos klockan 7 på morgonen) kollade på Kalle ankas jul och var sedan med när dom öppna julklapparna. Drog sedan hem igen för att äta julmat och öppna våra julklappar. Hann även med ett litet matkrig, med julskinka och sill inblandat och även ett litet krig mellan pappa, brorsan och mig med blöta papperstussar farandes över hela huset. Efter det så drog syster, bror och jag upp till Madde igen (hon bor granne, ca 20m ifrån) och var där ett tag och träffade alla glada och fick sig en efterrätt. När vi var klar där drog vi oss hemåt för att sedan ta med Mamma och pappa för att återigen åka till Sandvägen, där vi lekte med alla julklapparna. Typ en bilbana (som syrran och jag köpte till Lilla Oliver), karaoke och även en liten modevisning med min morbror och hans mankini som jag köpte till han i julklapp. Klar där, sedan var det bara åka hem och sova sött! Full fräs! Snart är det jul igen!
Söndagen åkte jag och Malin med Maddes pappa ner till västkusten igen. Och nu har vi påbörjat våra tre sista veckor på skolan, någonsin! Tiden går fort och idag tisdag, (måndag ledig) så gjorde vi vårat sista prov. Snart så!

Nu blir det till och inte göra någonting! Hörshej!

Dagen före hemfärd..

Hej där! Idag är det fjärde advent och dagen före hemfärd. Denna helg har det inte hänt så mycket faktiskt, igår låg jag med huvudvärk hela dagen och idag har jag bara varit nere på torget en sväng. Köpte faktiskt en till julklapp till mig själv. En tröja (vad man nu kallar det?) med trekvartsarm, den går faktiskt i guld (inte min favoritfärg) men en lite "lortigare" guldfärg så det funka och jag älska den! Har kollat ett tag på den och nu köpte jag äntligen den!


Den nya guldiga saken!

Nu ska jag packa klart sedan kolla på tv och så. Ha det bra! Kram

Mysiga Liseberg

Hejhej! Fredag idag och nu är det helg. På skolan har vi inte gjort något speciellt, men efter skolan så drog jag och Malin och kollade lite på musikhjälpen. Och ja, vad ska man säga... Killen som var där tillsammans med Erik Segerstedt som beatboxade, Damn va grym han var! Aja, jag blir ju bara kär och galen om jag tänker tillbaks på det. Så efter det så drog vi vidare till Liseberg och kollade runt där inne och fick julkänsla på hög nivå. Där inne köpte jag två superduper fina julklappar, till mig själv! (visar bild på det) Sedan köpte jag en liten julklapp till mamma och godis till mig och Malin. Och till middag blev det souvas i pitabröd framför en brasa, mysigt värre och gu så gott!
Inne bland lappkåtorna och så, så hade dem levande renar och jag blev lite ledsen och tyckte faktiskt synd om dem. Dem trivdes inte alls där och tyckte inte om allt folk som kollade på dem, dem såg allmänt deppig ut. Jag ville bara rädda dem och ta med dem på tåget hem på måndag. Men det kanske inte skulle gå så bra. Så jag säger så här istället, låt renarna va där dom ska vara (inte i en jäkla stad) och om ni vill se renar, så får ni tamme tusan åka norrut!
Så nu har jag sagt det!:)





Jul på Liseberg


Min julklapp till mig själv...fin va?!

Två vänner

Ni kanske inte visste det, men vi har faktiskt två stycken härjedalingar ute till havs. Och en av dem är min vän Viktor Mattsson och med sig har han Fredrik Albelin. Dem ska alltså ro över Atlanten och detta kommer ta (i snitt) lite över 2 månader. Atlantic Ocean Rowing Race är en rodd tävling och räknas som en av världens tuffaste tävlingar.
Man är lite nervös ibland, men jag tror på er! Ni klarar det!


Svenskarna Fredrik Albelin och Viktor Mattsson försöker ro över Atlanten.
Foto: http://2vanner.se

http://2vanner.se/ Donera gärna!

 2 Vänner Atlantic Rowing Race 2011  Gilla på Facebook!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14079718.ab


Kämpa på grabbar!




En torsdag.

Hej! Sitter här med en kopp Te (The, hur stavar man?!). Eller ett glas, mina fina mörklila pokalglas för att vara exakt. Och "Halv åtta hos mig" är på tv:n som vanligt!
Idag var jag och Malin in i en ny blomster/presentbutik och oj vad massa roliga saker dem hade! Och oj vilka snygga möbler och skåp dom hade! Jag blev helt galen i dem, jag vill ha. Helst nyss! Mumma.
Har annars haft en ganska så värdelös dag, inte pepp alls och varit allmänt sur och less. Men aja, ny dag imorgon. Och då efter skolan ska Malin och jag nog dra på Jul på Liseberg, mysigt värre!

Nu blir det till och kolla klart på tv, sen sova! Ha det gött:)

Två var siffran.

Hejhopp! Ett skepp kommer lastad med.... Två bilder!


En bild från idag. Musikhjälpen och självaste Dr Alban var och hälsade på!


Och en bild på min nya Tattoo! Till min Mamma, Pappa, Nicklas (bror) och Josefin (Syster). Nice va?


Mina små söta grannar

Tänkte prova och se om jag fick upp någon bild och vips så fick jag upp en! Håller tummarna att det ska fortsätta funka nu!


Mina underbara och söta grannar hemma i Sveg, Härjedalen.
Vilda, Vidar och Viggo.

Therese den snälle.

Hoho! Idag fick jag lite skäll av en viss Miss Therese pga dålig uppdatering här. Så ja ja, jag kör väl ett litet inlägg samtidigt som jag spelar Uno på telen och pratar med en tomte från Gävle. Och på tal om Gävle, bocken har äntligen brunnit ju! Det är ju som en tradition nu och det har varit en stor besvikelse i nått år (2?) nu när ingen har tuttat på den jäkeln.
Och ja, idag träffa jag Therese för första gången på cirkus 3 veckor? Och hjärtlig som hon är så det första hon säger är " Hej! Och vart fan är ditt röda hår?!?! Alltså det är roligt och se dig men vart fan är ditt röda hår?!" Roligt och se dig också min vän, Therese!♥

Men men, på skolan denna vecka så har vi grupparbete i begravning. Och precis som på grunden så ska vi planera och inhandla allt själva. Men denna gång jobbar vi med olika stilarter och stilartskombinationer. Jag, Malin och Frida är i en grupp och vi fick Form och transparent. Alltså 70% formbinderi och 30% transparent stilart. En annorlunda men en ganska så rolig kombination. Och jag hoppas att min blogg vill lägga upp bilder senare i veckan så jag kan visa er det.

Men men, nu ska jag vinna det där jäkla Uno! Ha de gött! Kram

Ps. Grattis Systeryster som blev Härjedalens gymnasiums lucia!

Åter på västkusten..

Hej igen! Det var ett tag sen och anledningen till det är att jag har varit hemma på praktik och inte suttit nånting framför datan. När jag är hemma, så är jag faktiskt hellre med folk jag tycker om än att sitta framför datan;) Så äre! Men nu är jag här nere igen, i en vecka. Nästa måndag (19dec) åker jag åter hem igen och är hemma över jul.
Praktiken har varit bra, jag har gjort allt ifrån en enkel bukett till en luciakrona till att ha kvällskurs. Och denna praktik var den sista, för nu är det inte långt kvar tills vi slutar. Jag längtar! fast jag kommer dock sakna klassen! Men det ska bli skönt att få flytta hem. Jag är ju en liten Härjedalspatriot och jag trivs förb*nnat bra där uppe i landskapet gud glömde!

Nu blir det plugga komposition sen sova! Hörshej!

RSS 2.0