Snart så!

Imorgon, då ni! Då bär det av till det dära stället alla coola kommer ifrån. Nämligen Härliga Härjedalen. Hem till Sveg!


Kommentarer
Postat av: HANNA

Hej :) Jag är sugen att gå floristutbildningen i Stenungsund eller Göteborg... Visst går du den? Vad tycker du om utbildningen? Hur fungerar lånet (om du tog lån vill säga)? Hur fungerar boende? osv :) Har tusen frågor till så om du vill svara skulle jag vara evigt tacksam! :D

2011-11-19 @ 22:59:24
URL: http://hannastahl.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej! Ja precis, jag går den! Jag går i Göteborg men skulle ha gått i Stenungsund men det blev för lite sökande där då så jag blev placerad i Göteborg. Och jag är nog nöjd med att ha blivit placerad där faktiskt, mycket närmre till grossisterna och lärarna är jättebra (vet inte hur dom är i Stenungsund, dem är säkert också bra)Det finns studentlägenheter i Stenungsund att hyra och jag och en i klassen bor där nu. Jag tycker utbildningen är jättebra och jag är hur nörjd som helst! Och jag rekommenderar att även gå påbyggnad, man utvecklas hur mycket som helst där och det är så mycket roligare. Och när man har gått grund och påbyggnad så kan man kalla sig en utbildad florist, tyvärr inte när man bara har gått grundutbildningen.. Jag går yrkesvux och då är det kommunen som betalar utbildningen och då kan man även söka om Csn-bidrag/Lån, betalar man själv så kan man inte ha Csn. Och tyvärr så vet jag inte så mycket om deras lån. Men hör av dig till kontoret och fråga efter Paula så kan hon berätta mer.



Mejselvägen 2

444 32 Stenungsund

Tel: 0303-69040, 031-254500, 08-7269277

Fax: 0303-69131



Hemsida: www.floristutbildning.se

E-mail: [email protected]



Lycka till och kom ihåg, det är lätt värt de!;)

2011-11-22 @ 08:50:31
URL: http://rockofroses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0