Lite bloggar sisådär

Tänkte tipsa lite bloggar. Eller ja, bloggar som jag läser lite då och då. Typ nu, nu när jag inte orkar plugga och har suttit på facebook 1 minut för länge. Eller när man är nere och vill bli glad. Eller varför inte läsa dem när man sitter på dasset? Dassbloggar ist för dassboken. En ny hit kanske?! Eller nej, ingen bra idé. Det är bloggar som mina vänner har helt enkelt, inga kissies:ar här int! Men Kissie kanske passar på dasset? Vad vet jag?

Först ut kommer min fina vän Ida Ekelund. Stockholmaren som flyttade till Stor Sveg i 7 eller 8 på högstadiet och som dess har varit en väldigt bra vän till mig. Men nu bor jag i Götet och hon har flyttat tillbaks till City, så vi träffas inte så ofta. Och därför är det helgrymt med bloggar och facebook, man har koll! Hon är saknad!
http://iidaekelund.blogg.se/

Sedan har vi vår Therese den allsmäktige som jag har gått med nu både i grunden och i påbyggnad. En tjej som är(tro det eller ej) väldigt mycket mera grov i munnen än mig och som säger klockan hel ist för prick i... Men som man bara måste supergilla! Hon är grym! Hennes lilla hund också. Sessan, Sessan den allsmäktige.
http://thereseregelbom.blogg.se/

Efter Therese så kommer vår alldeles egna skåning från grundklassen. Paulina Friberg. En tjej som skrattar och verkar ha roligt jämt. Sånt gillar jag. Hon tycker/tyckte? om Veronica Maggio (tyvärr inte jag) och varje gång hon kommer på radio så tänker man på Paulina, Paoooow, skåningen. Efter grunden så fick hon för sig att flytta tillbaka till Skåneland igen. Tråkigt men sant, så nu får man följa henne här ist!
http://Plina.devote.se

Och slutligen har vi Emma Jonasson. En hel grym tjej helt enkelt.
http://rockofroses.blogg.se   Nämen ojsanhoppsan, det var visst jag!


Och där orkar jag inte skriva mera! Och om ni inte blev med denna gång, så lugn bara lugn... Ni kommer att få vara med, nångång senare. Not today bara!..
Ont i huvudet och trött, dags att sova! Hajsvajs!

Kommentarer
Postat av: Paulina

Aw du länkade mig! Så sött!! :) klart jag gillar maggio fortfarande, o ja ska lära dig tycka om henne med :) :) kraaam

2011-11-05 @ 03:01:54
URL: http://Plina.devote.se
Postat av: Emma

Självklart! Men tyvärr kommer nog du inte lyckas med att få mig att gilla henne;)

2011-11-05 @ 09:02:05
URL: http://rockofroses.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0